Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Attīstības centrs

“Iekāp otra kurpēs!”

11.09.2023

iekap-otra-kurpes.jpgAicinām piedalīties sociālā kampaņā “Iekāp otra kurpēs!”

“Stereotipi un iesakņojušies priekšstati vienam par otru traucē veidot iekļaujošu un savstarpēji cienošu sabiedrību. Ar skaidrojošu un izglītojošu darbu varam panākt daudz – pieņemošākus un drošākus līdzcilvēkus, harmoniskāku sabiedrību. Pamanīt, ieklausīties un saredzēt, ka starp mums ir cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem, bērni ar invaliditāti un ārpusģimenes aprūpē esošie bērni, kuri jūt, mīl, priecājas un pārdzīvo tieši tāpat kā ikviens cilvēks. Aicinu spert pirmo soli un iekāpt otra kurpēs, paužot atbalstu iekļaujošai sabiedrībai, jo dažādībā ir milzīgs spēks.”

                                                                                                                 Evika Siliņa, labklājības ministre

Lasīt visu ziņu

eTwinning projekti – sadarbība, iespējas, inovācijas…..

04.09.2023

img20230828125438etwinningkursi.jpgetwinning_logo.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra pedagogi kā “eTwinning Skolas” dalībnieki vasaras periodā aktīvi iesaistījās Latvijas eTwinning Nacionālā atbalsta dienesta organizētajos pasākumos, lai apgūtu jaunas mācību metodes veiksmīgai eTwinning skolu sadarbības projektu īstenošanai un papildinātu savu profesionālo pieredzi.

Lasīt visu ziņu

Vasara ERASMUS+ 2022 noskaņās

25.08.2023

20230823103408.jpgerasmus-logo.jpgKokneses pamatskola – attīstības centrs, jau sākot ar 2016.gadu, aktīvi  piedalās Erasmus+ projektos, lai, attīstot sadarbību ar ārvalstu izglītības iestādēm, stiprinātu Eiropas mācīšanas un mācīšanās dimensiju, atbalstītu pedagoģiskā personāla profesionālo attīstību, veicinātu jaunu tehnoloģiju un novatorisku mācīšanas metožu izmantošanu, organizējot izglītības procesu skolēniem ar speciālām vajadzībām, un personāla mobilitātes periodā iegūto tiešo un netiešo ieguvumu atzīšanu un to popularizēšanu.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Pedagogu profesionālās kompetences pilnveides seminārs

23.08.2023 10:00 - 16:00 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Kokneses pamatskolā - attīstības centrā 2023.gada 23.augustā plkst. 10:00 pedagogu profesionālās kompetences pilnveides seminārs Kokneses pamatskolas - attīstības centra pedagogiem

lorenzo-seminars-230823.jpg

Lasīt visu ziņu

Bezmakasas profesionālās pilnveides programmas

18.08.2023

pieteiksanasizmkursiem2023.jpgPAPILDINĀTS!

Grupas nokomplektētas, pieteikšanās slēgta.

Dalāmies pieredzē – dinamiskā pauze izglītības procesā

15.06.2023

skates-laureati.jpgJebkuram cilvēkam ir svarīgs veselību veicinošs dzīvesveids, un it īpaši tas ir nozīmīgs skolas vecumposma bērniem. Katra izglītības iestāde var veicināt ikviena iesaistīšanos dažādās fiziskās aktivitātēs un sportā, organizējot daudzveidīgus, skolēnu interesēm atbilstošus pasākumus, kā piemēram, aktīvos starpbrīžus vai dinamiskās pauzes.

2022./ 2023.mācību gadā Kokneses pamatskolas – attīstības centra skolotāji kā vienu no veidiem, kas uzlabotu izglītojamo fizisko veselību un pozitīvi ietekmētu viņu personības veidošanos, aktualizēja dinamisko paužu organizēšanas, jo tās padara mācību procesu aktīvāku un interesantāku, samazina nogurumu, palielina koncentrēšanās spējas skolēniem, uzlabo fizisko sagatavotību, uzmanību, rada pozitīvas emocijas, attīsta koordināciju, kā arī veicina pozitīvu attieksmi pret fiziskajām aktivitātēm. Aktīvās pauzes ir īsas, strukturētas fiziskās aktivitātes, ko izmanto, lai sadalītu garākus periodus, kas pavadīti sēžot, savukārt, dinamiskās pauzes ir 2 – 3   minūšu aktivitātes, kas tiek īstenotas mācību stundas laikā.

Lasīt visu ziņu

Saņemta “eTwinning Skola” atzinības zīme un karogs!

07.06.2023

img9520.jpgetwinning_logo.jpg2023.gada 3.maijā Kokneses pamatskola - attīstības centrs ieguva “eTwinning Skola” statusu. 2023.gada 6.jūnijā Izglītības iestāde svinīgā ceremonijā Aizkraukles novada pašvaldībā saņēma arī oficiālu apliecinājumu statusa iegūšanai – “eTwinning Skola” atzinības zīmi un karogu.
Foto no "Staburags" arhīva.

Lasīt visu ziņu galerija (2)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top