Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Attīstības centrs

Dejojam kopā ar “Dancing Crystal”

24.02.2023

20230222dejosimkopa05.jpgvalstsstarptautprogragentlogo.jpgvalstsjaunatnesprogrammalogo.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra jaunieši aktīvi darbojas JSPA projektā “Nāc kopā, roku rokā!”, kura mērķis ir sabiedriski neaktīvu jauniešu ar ierobežotām iespējām integrēšana dažādās aktivitātēs. Tādēļ 22.februāra pēcpusdienā skolā viesojās Pļaviņu deju studijas “Dancing Crystal” divu grupu dejotāji savas skolotājas Tatjanas Zagorskas – Udaļcovas vadībā.

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Seminārs par individuālo izglītības plānu veidošanu skolēniem Vecpiebalgas vidusskolā

25.01.2023

20230118seminarsvecpiebalga.jpgIekļaujoša izglītība ir process, kurā tiek nodrošinātas visu skolēnu daudzveidīgās vajadzības, palielinot ikviena skolēna līdzdalības iespējas mācību procesā, kultūrā un dažādās kopienās un samazinot iespējas būt izslēgtiem no izglītības ieguves procesa. Tas nozīmē, ka iekļaujoša izglītība attiecas uz visiem skolēniem, jo viņi mācās atbilstoši savām spējām un attīstības līmenim, saņem atbilstošu palīdzību mācību satura apguvē. Lai nodrošinātu ikviena izglītojamā  ar speciālām vajadzībām iekļaušanu izglītības procesā, katram tiek sastādīts individuālais izglītības programmas apguves plāns.

Lasīt visu ziņu

Nāc kopā, roku rokā!

10.01.2023

jauniesu-projekts.jpgagentura.jpgKokneses pamatskola – attīstības centrs 2022./2023. mācību gadā kā sadarbības partneris piedalās Kokneses jauniešu biedrības projekta “Nāc kopā, roku rokā!” īstenošanā, kuru finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra. Projekta mērķis ir iepriekš neiesaistītu jauniešu ar fg4mop6.jpgfiziskiem, garīgiem un mācību traucējumiem integrēšana Aizkraukles novada jaunatnes jomas aktivitātēs, lai sekmētu jauniešu pilsonisko un politisko līdzdalību jaunatnes politikas attīstībā.

Lasīt visu ziņu

Aizkraukles novada izglītības iestāžu atbalsta speciālisti tiekas Kokneses pamatskolā – attīstības centrā

09.01.2023

03-01-23-1.jpgIzglītības likums paredz, ka ikvienam cilvēkam ir tiesības iegūt izglītību neatkarīgi no mantiskā un sociālā stāvokļa, rases, tautības, etniskās piederības, dzimuma, reliģiskās un politiskās pārliecības, veselības stāvokļa, nodarbošanās un dzīvesvietas. Mūsdienās iekļaujoša izglītība tiek definēta kā process, kurā tiek nodrošinātas visu izglītojamo daudzveidīgās vajadzības, veicinot ikviena līdzdalību mācībās, kultūrā un dažādu kopienu dzīvē, mazinot atstumtību izglītības ieguves procesā. Organizējot izglītības procesu, ir svarīgi atcerēties, ka tā centrā ir skolēns, kurš mācās domāt, sadarboties un meklēt atbildes atbilstoši savām spējām, attīstības līmenim un veselības stāvoklim.

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Atbalsts izglītojamiem ar speciālām vajadzībām mūsdienīgā mācību procesā. Eiropas pieredze

04.01.2023 09:30 - 12:20

afisa-04-01-23.jpgKokneses pamatskolā - attīstības centrā

2023.gada 4.janvārī

Kokneses pamatskolas - attīstības centra pedagoģiskajam personālam

Seminārs "Atbalsts izglītojamiem ar speciālām vajadzībām mūsdienīgā mācību procesā. Eiropas pieredze"

Darbnīcas:

  • Starptautiska sadarbība un eTwinning projektu metode mūsdienīgā mācību procesā
  • Daudzveidīgas atbalsta metodes kvalitatīva izglītības procesa organizēšanai izglītojamiem ar speciālām vajadzībām
  • Personalizēts atbalsts izglītojamiem ar speciālām vajadzībām praktisko iemānu apgūšanā
Lasīt visu ziņu

Kokneses pamatskola – attīstības centrs saņem VIAA izcilības balvu “Spārni 2022”

12.12.2022

img-20221209-wa0004.jpgErasmus+ projektu atbilstības programmas 2021 – 2027 horizontālajām prioritātēm sekmēšanai, augstas kvalitātes projektu izstrādes un ieviešanas popularizēšanai, projektu vadītāju darba ieguldījuma novērtēšanai, pieredzes apmaiņas, mobilitāšu un starptautisko sadarbību veicināšanai, Valsts izglītības attīstības aģentūra pirmo reizi izsludināja projektu kvalitātes konkursu “SPĀRNI 2022”.

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Zemgales reģiona izglītības iestāžu pedagogi papildina zināšanas Kokneses pamatskolā – attīstības centrā

28.11.2022

izm-kursi.jpgMācās visi – lieli un mazi, tādēļ pedagogu izglītošanai un profesionālās meistarības pilnveidei ir īpaša nozīme mūsdienīga mācību procesa nodrošināšanā.

Lasīt visu ziņu galerija (1)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top