Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

eTwinning

“I am sensitive” (“Es esmu iejūtīgs”)

28.03.2023

etwining1.jpgetwinning_logo.jpgKokneses pamatskola – attīstības centrs jau vairākus gadus veiksmīgi piedalās eTwinning projektos, kuros darbojas kopā ar uzņēmīgiem, radošiem un mūsdienīgi domājošiem pedagogiem no ārvalstīm, nodrošinot 21.gadsimta prasībām atbilstošu izglītību. eTwinning ir Eiropas skolu sadarbības tīkls, daļa no Erasmus+ projektiem, kuru mērķis ir veicināt izglītības iestāžu sadarbību, izmantojot projektu kā metodi mācību procesā, nodrošinot kompetenču pieeju izglītībā, kā arī veicinot skolēnu un pedagogu prasmju pilnveidi informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Laime ir ar mums

03.05.2022

           logo_laime_etwinning.jpg Kokneses pamatskola – attīstības centrs 2021./2022.mācību gadā turpina aktīvu dalību eTwinning projektos, lai sekmētu sadarbību ar skolām ārvalstīs, gūtu jaunu pieredzi mūsdienīgu pieeju izglītībā nodrošināšanai, pilnveidotu komunikācijas prasmes un svešvalodu zināšanas, kā arī veicinātu skolotāju un skolēnu prasmju pilnveidi informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jomā.

Lasīt visu ziņu

E-Twinning projekts “Bērns iepazīstas ar sajūtu pasauli”

02.03.2022

etwinning_logo.jpgsajutuprojektslogo.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas “Bērziņš un “Pienenīte” ar skolotājām Gunu, Inesi un Ligitu uzsāk aktīvu dalību eTwinning projektā “Bērns iepazīstas ar sajūtu pasauli,” kuru organizē Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestādes skolotāja Anna Pranskiene.

Lasīt visu ziņu

E-Twinning projekta “Bērns iepazīstas ar sajūtu pasauli” aktivitātes

28.03.2022

etwinning_logo.jpgtauste.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas “Bērziņš” un “Pienenīte” ar skolotājām turpina dalību projektā “Bērns iepazīstas ar sajūtu pasauli” un veiksmīgi īstenoti pirmie projektā paredzētie uzdevumi.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Eiropas Kvalitātes sertifikāti eTwinning projektiem

28.10.2021

etwinning_logo.jpgRudenīgā un vējainā 2021.gada 28.oktobra diena Kokneses pamatskolai – attīstības centram sākās ar brīnišķīgām ziņām un apsveikumiem no eTwinning Centrālā atbalsta dienesta par to, ka skola ir apbalvota ar Eiropas Kvalitātes sertifikātiem par lielisko darbu eTwinning projektos “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ & WE ARE STRONG TOGETHER” un “Bir de Böyle Dinle”. Tas nozīmē, ka mūsu darbs, mūsu skolēnu darbs un mūsu izglītības iestāde ir novērtēta visaugstākajā Eiropas līmenī un projekti tiks izrādīti īpašā Eiropas Portāla vietnē www.etwinning.net.

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Kokneses pamatskolas – attīstības centra projekti iegūst eTwinning Kvalitātes sertifikātus

02.09.2021

etwinning_logo.jpg

lasi_klausies_stasti.jpgkopa_stipri_projekta_logo.jpg

 

Kokneses pamatskola – attīstības centrs jau vairākus gadus piedalās eTwinning projektos, kuri veido Eiropas skolu sadarbības tīklu un ir daļa no Erasmus+. Tā nav tikai platforma, bet kopiena uzņēmīgiem, radošiem un moderni domājošiem pedagogiem, kura veicina izglītības iestāžu sadarbību, izmantojot projektu kā metodi mācību procesā, nodrošinot mūsdienīgu pieeju izglītībā, kā arī veicinot skolotāju un skolēnu prasmju pilnveidi informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jomā.

Lasīt visu ziņu galerija (2) galerija (1)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top