Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Drošāka Interneta Diena 2023

01.03.2023

did2023pateiciba.jpg2023.gada 7.februārī jau 20.gadu pēc kārtas tika atzīmēta Vispasaules Drošāka interneta diena (#DID2023) ar saukli “Drošāks internets sākas ar tevi!”, aicinot ikvienu domāt par to, kā mēs katrs rūpējamies par savu drošību internetā, un kāds ir mūsu ieguldījums, veidojot labāku interneta vidi.

Lai motivētu izglītojamos domāt par viņu rīcību internetā un kā tā var ietekmēt ne tikai viņu tagadni, bet arī nākotni, Kokneses pamatskola - attīstības centrs piedalījās Drossinternets.lv rīkotajā akcijā un iesaistījās aktivitātēs - skatījāmies kampaņas video "Tu esi tas, ko Tu dari. Arī internetā!", pildijām testus un risinājām rēbusus. Mūsu pasākums kopā ar citiem pasākumiem tika iekļauts DID2023 pasākumu kartē šeit >

Drošāka interneta dienā un februāra mēneša ietvaros norisinājās rekordliels skaits aktivitāšu visā Latvijā  un tajā tika iesaistīti ļoti daudz bērnu un jauniešu:

  •     Aktivitātēs iesaistīti vairāk nekā 17'000 skolēnu;
  •     Piedalījās 183 skolas un bibliotēkas;
  •     208 sākumskolas klases izpildīja rēbusus;
  •     Vairāk nekā 22'200 skolēnu izpildīja testus;
  •     Vairāk nekā 10'000 skatījumu kampaņas video.

Latvijas Drošāka interneta centrs (Drossinternets.lv) izteica Kokneses pamatskolai - attīstības centram pateicību par dalību Drošāka interneta dienas (DID2023) atzīmēšanā, piedaloties un sniedzot ieguldījumu bērnu un jauniešu izglītošanā par drošību internetā.

Lasīt vairāk

PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top