Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Masku balle – karnevāls „AUGLIS SKOLAI”

29.02.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

auglu_karnevals_29022012-066c.jpg2012.gada 29.februārī Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra 1.- 9. klašu skolēni piedalījās Masku ballē – karnevālā „AUGLIS SKOLAI”. Pasākums tika organizēts Eiropas programmas „Augļi skolai” ietvaros un tā uzdevumi bija iepazīstināt skolēnus ar veselīgo augļu un dārzeņu nozīmi skolēna ikdienas ēdienkartē, veicināt sadarbības prasmes un audzināt cieņu pret darbu.

Karnevālam „Auglis skolai” skolēni sāka gatavoties jau janvārī, tērpiem izvēloties dažādu augļu un dārzeņu – ābolu, kāpostu, ķiploku, kartupeļu, sīpolu, burkānu, bietes un tomātu maskas. Uz pasākumu bija ieradies latviešu tautas pasaku tēls – Abru taisītājs. Viņu iepriecināja sastapšanās ar augļiem un dārzeņiem un informācija, cik noderīgi un veselīgi ir dārzeņi un augļi. Tērpušies pašgatavotās un krāšņās maskās, skolēni gāja rotaļās, dejoja un dziedāja, spēlēja teātri.

Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra skolēni saka lielu paldies ZS „Ezerkauliņiem” par iespēju baudīt svaigus augļus un dārzeņus!

Pasākumu organizēja un vadīja direktores vietniece audzināšanas darbā Māra Miķelsone

printēt
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top