Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Dr. Robina Pauka (Robin Pauc) seminārs Koknesē

02.05.2012 - 03.05.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

seminars_pauc_2_3_05_2012-001cv.jpg2012. gada 2. un 3. maijā Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā viesojās doktors Robins Pauks no Lielbritānija – speciālists bērnu neiroloģijā ar 30 gadu pieredzi, vairāku grāmatu par mācīšanas traucējumiem autors, Tinsley House Clinic dibinātājs un vadītājs. Robins Pauks nodarbojas ar bērniem, kuriem diagnosticēta disleksija, dispraksija, mācīšanās traucējumi, uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms, Tourette sindroms ārstēšanu un šo traucējumu pētniecību.

Interesi par R. Pauka semināru izrādīja un tajā piedalījās pedagogi no Latvijas pirmsskolas un vispārējās izglītības iestādēm, speciālās izglītības skolotāji un psihologi, augstskolu pasniedzēji, Iekļaujošas izglītības atbalsta centra darbinieki, vecāki.

Dr. Robins Pauks semināra dalībniekus iepazīstināja ar mūsdienīgu pieeju attīstības traucējumu diagnostikā un iespējamajām terapijām, demonstrēja bērna pārbaudes metodes un datorizētus diagnostikas testus, kā arī iepazīstināja ar nepieciešamo smadzeņu diētu jeb „Prāta barošanu”.

printēt
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top