Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Zinību diena Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā

03.09.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

picture-026.jpgSkolas sirdspuksti ir skolēni, bet skolas stiprums – skolotājs. Ja skola ir lukturis, kas dāvā gaismu – tad skolotājs ir šī luktura liesmiņa. Ja skola ir burvju dzēriens, kas dod spēku, tad skolotājs ir šī dzēriena biķeris. Ja skola ir templis, kas sniedz mieru, tad skolotājs ir šī tempļa kolonnas. Tik ilgi būs pasaule šī, cik ilgi būs skola, un skolas dvēsele – skolotājs. 2012. gada 3. septembrī Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra durvis vērās jauna mācību gada sākumam. Skolas - centra direktore Dagmāra Isajeva, Zinību dienas svinīgajā pasākumā, sveica skolēnus, skolēnu vecākus un skolas darbiniekus ar jaunā 2012./2013. mācību gada uzsākšanu.

Skolēnus Zinību dienā sveikt bija ieradusies arī Burtu meitiņa, kura novēlēja visiem centību, izturību, labas sekmes mācībās un dāvināja katram pirmklasniekam un pirmsskolas audzēknim mazu rotaļu draudziņu, savukārt arodklašu audzēkņiem „spēka maizi” veiksmīgam mācību gadam un visai turpmākajai dzīvei.

Lai pārrunātu aktualitātes un saņemtu atbildes uz visiem jautājumiem, vecākiem bija iespēja pie kafijas tases tikties ar skolas administrāciju un psihologu.

Zinību dienas noslēgumā skolēni piedalījās foto orientēšanās sacensībās, lai nostiprinātu zināšanas par skolas apkārtnē esošajiem objektiem un to atrašanās vietu, kā arī palaida gaisā „laimes pūķus”.

 

Inese Svence

metodiķe

Kokneses speciālā internātpamatskola – attīstības centrs

E. Ivanānes un I. Svences fotogrāfijas

printēt
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top