Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Ražas svētki Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā

08.11.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

kursi-logopedija_2012-014cv.jpgKad dzelteno lapu paklājs sedz zemi, koku zari paliek kailāki, dārzeņi sagūluši noliktavās, ābelēs vējš šūpo kādu palikušo ābolu, tad mūsu skolā svin „Ražas svētkus”.

Skolas foajē varēja aplūkot augļu un dārzeņu izstādi, kurā varēja redzēt kartupeļu spēkavīru, adatainos ežus, ķirbju un ābolu rūķīšus, kabaču saimnieci, airētājus kabaču laivā, tārpiņus no ķirbjiem, burkānu un kastaņu krelles.

Pašdarbības koncertu atklāja enerģiskie pirmsskolas grupas bērni ar deju „Ezīši dārzā” skolotājas L. Muižnieces vadībā, kopā ar skolotājām S. Zukuli (7.-11.C), G. Grieķeri (2.- 4.) un S. Gerču (10.-11.) skolēni bija iemācījušies dzejoļus par rudeni.

2.C klases skolēni uzdeva mīklas, 4.-6 .C klase kopā ar skolotāju D. Ūdri nodejoja „Lauku gurķi” un 9.klases skolēni skolotājas L. Kudiņas vadībā bija iestudējuši uzvedumu „Kur mana lielā karote?”.

Noslēgumā par apzinīgu darbu skolēni saņēma pateicības rakstus. Pasākuma noslēgumā skolnieki varēja atpūsties un padejot „disenītē”.

Skolotāja L.Kudiņa

printēt
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top