Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Mēs esam daļa no Latvijas!

14.11.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

nordplus-projekts-koknese_2012-143.jpgKokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā šonedēļ tika svinēti Latvijas valsts svētki. Tika degtas sveces, pateikts „silts ” vārds un izdziedāta skanīga dziesma. 14. novembrī mēs svinējām Latvijas Republikas 94. gadadienu. Šī diena skolā – centrā bija īpaša. Katrs skolas darbinieks un skolēns sev pie krūtīm piesprauda sarkanbaltsarkano lentīti, kas apliecināja viņa piederību Latvijas valstij, tas visu mūsu saimi satuvināja vēl tuvāk. Skolas – centra foajē iededzām sarkanbaltsarkanās sveces. Svētku koncertu atklājām ar Valts himnu un skolas – centra himnu. Šo mirkli mēs piepildījām ar skaistiem vārdiem un mūzikas skaņām. Bija iespēja noskatīties izveidotu īsfilmu „Mēs esam Latvija”, kura ļāva mums atcerēties, ko esam kopīgi paveikuši šajos trīs mēnešos. Ar skaistu ziedu teicām PALDIES skolotājiem un skolas – centra darbiniekiem par ieguldīto darbu.

Vakarā mūs visus priecēja grandiozs svētku salūts, ko Skolai – centram bija sarūpējusi firma SIA „Hanza – elektro” . Paldies par spilgtajām emocijām, ko jūs mums dāvājāt!

Liels paldies ikvienam skolas – centra skolotājam, darbiniekam, skolēnam par sirsnīgo pasākumu! Mūsu skolas – centra kolektīvs novēl, lai katrs Kokneses novada iedzīvotājs šajos svētkos sajūt, ka viņš ir daļa no Latvijas!

Anita Ščerbinska,

Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra

direktores vietniece audzināšanas darbā

printēt
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top