Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Projekti

Sadraudzības diena

24.03.2023

20230323sadraudzibasdiena01.jpgvalstsstarptautprogragentlogo.jpgvalstsjaunatnesprogrammalogo.jpgProjekta "Nāc kopā, roku rokā!" mērķis ir iepriekš neiesaistītu jauniešu, ar ierobežotām iespējām, integrēšana Aizkraukles novada jaunatnes jomas aktivitātēs un iesaistīt jauniešus līdzdarboties savas kopienas veidošanā.

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Uzvedības problēmu risinājumi bērniem ar autismu un attīstības traucējumiem

15.03.2023

seminars1503202301.jpgerasmus-logo.jpgSkolai kā iekļaujošai izglītības iestādei, kurā mācās bērni ar speciālām vajadzībām, jānodrošina atbalsts, mācību procesa centrā jāizvirza skolēns un viņa individuālās spējas.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Projekts "Nāc kopā, roku rokā!"

09.03.2023

20230309nackopa17.jpgvalstsstarptautprogragentlogo.jpgvalstsjaunatnesprogrammalogo.jpgProjekta "Nāc kopā, roku rokā!" mērķis ir iepriekš neiesaistītu jauniešu, ar ierobežotām iespējām, integrēšana Aizkraukles novada jaunatnes jomas aktivitātēs un iesaistīt jauniešus līdzdarboties savas kopienas veidošanā. Kā viena no projekta aktivitātēm bija jauniešu projektu darbnīcas, kurās jaunieši domāja aprakstīja un plānoja savu ideju īstenošanu.

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Dejojam kopā ar “Dancing Crystal”

24.02.2023

20230222dejosimkopa05.jpgvalstsstarptautprogragentlogo.jpgvalstsjaunatnesprogrammalogo.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra jaunieši aktīvi darbojas JSPA projektā “Nāc kopā, roku rokā!”, kura mērķis ir sabiedriski neaktīvu jauniešu ar ierobežotām iespējām integrēšana dažādās aktivitātēs. Tādēļ 22.februāra pēcpusdienā skolā viesojās Pļaviņu deju studijas “Dancing Crystal” divu grupu dejotāji savas skolotājas Tatjanas Zagorskas – Udaļcovas vadībā.

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Filma “Ziemassvētki Džungļos”

01.02.2023

ziemassvetki-dzunglos-plakats01.jpglogoskolassoma.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra izglītojamiem programmas “Latvijas skolas somas” ietvaros bija iespēja izbaudīt kino vakaru, noskatoties ģimenes piedzīvojumu filmu “Ziemassvētki džungļos”.

Lasīt visu ziņu

Iluzionistu Pecolli cirka/teātra izrāde “Alise Brīnumzemē”

01.02.2023

logoskolassoma.jpgbildecirkspicolli.jpgKokneses pamatskola – attīstības centra 1. – 9. klašu skolēniem bija iespēja izbaudīt cirka izrādes “Alise Brīnumzemē” digitālo versiju iniciatīvas “Latvijas skolas soma” ietvaros. Luisa Kerola darbs "Alise Brīnumzemē" pārtapis grandiozā un ļoti krāšņā cirka izrādē. Skatītāji devās piedzīvojumos Maģiskajā dārzā un Karalienes pilī, vēroja gaisa akrobātiskos šovus un citus „Alises Brīnumzemes“ cienīgus brīnumus. Triki ar uguni un ūdeni, burbuļiem un citiem elementiem, burvīga mūzika un grezni tērpi veidoja skolēnos spilgtus iespaidus. Īpašus iespaidus izraisīja akrobātu šovi un iluzionistu brīnumi. Skolēnu uzmanība tika pievērsta tam, cik daudz Latvijas, Amerikas, Krievijas, Ukrainas, Itālijas mākslinieku iesaistījās izrādes tapšanas procesā.

Lasīt visu ziņu

Nāc kopā, roku rokā!

10.01.2023

jauniesu-projekts.jpgagentura.jpgKokneses pamatskola – attīstības centrs 2022./2023. mācību gadā kā sadarbības partneris piedalās Kokneses jauniešu biedrības projekta “Nāc kopā, roku rokā!” īstenošanā, kuru finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra. Projekta mērķis ir iepriekš neiesaistītu jauniešu ar fg4mop6.jpgfiziskiem, garīgiem un mācību traucējumiem integrēšana Aizkraukles novada jaunatnes jomas aktivitātēs, lai sekmētu jauniešu pilsonisko un politisko līdzdalību jaunatnes politikas attīstībā.

Lasīt visu ziņu
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top