Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Kokneses pamatskolā – attīstības centrā viesojas kolēģi no Saldus novada

15.12.2023

bilde11.jpgKad gaisā jūtama Ziemassvētku elpa un skolā smaržo pēc piparkūkām, Kokneses pamatskolu – attīstības centru apmeklēja Saldus novada izglītības iestāžu atbalsta personāls.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Ziemassvētku sajūtu baudot

13.12.2023

20231205zsekskursija07.jpglogoskolassoma.jpg

Sniegainā 5.decembra rītā, mēs, 7. internāta grupas skolēni un audzinātājas, kultūrizglītības programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros, devāmies ar skolas autobusu uz Koknesi, lai ar vilcienu brauktu uz Rīgu un VEF kultūras pilī noskatītos koncertuzvedumu “Kaķīša dzirnaviņas”.

Šajā laikā Rīga ir Ziemassvētku noskaņās! Tās sākām izjust aizejot pie Brīvības pieminekļa, ar interesi izstaigājot Vecrīgu, vērojot skaisti noformētos veikalu skatlogus, fotogrāfējoties pie Ziemassvētku grezni izrotātajām eglēm. Īpašu svētku sajūtu piedzīvojām Ziemassvētku tirdziņā Doma laukumā, kur dzērām karstu piparmētru tēju un ēdam līdzi paņemtās maizītes.

Iestiprinājušies devāmies ar tramvaju uz VEF kultūras pili. Bērnus pārsteidza skaistā ēka, kurā noskatījāmies pasakas “Kaķīša dzirnaviņas” uzvedumu ar grupas “Rakstu raksti,” dejotāju, aktieru piedalīšanos. Koncertlekcijas norise bija neparasta, jo satura atklāšanai tika izmantoti dažādi informāciju tehnoloģiju rīki, kas skatītājiem palīdzēja iedzīvoties pasakā un tās notikumos.

Pēc izrādes devāmies uz restorānu Hesburger baudīt maltīti un uzkrāt spēkus mājupceļam. Skolā atgriezāmies iespaidiem un emocijām pārbagāti.

Liels paldies skolas administrācijai par rasto iespēju skolēnu redzesloka paplašināšanā.

Mierpilnu adventes laiku vēlot,

Kokneses pamatskolas – attīstības centra skolotāja

L. Stepēna

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

10.12.2023

Kokneses pamatskola - attīstības centrs vēl gaišu, pilnu ar prieku, mīlestību, siltumu un brīnumiem Ziemassvētku gaidīšanas laiku!

Video - Aigars Zelčs

Mākslīgais intelekts iekļaujošā nākotnes sabiedrībā

08.12.2023

img0901.jpg2023.gada 8. decembrī Kokneses pamatskolas – attīstības centra skolotājas Kristiāna Ancelāne un Svetlana Mateša apmeklēja konferenci “Mākslīgais intelekts un tehnoloģijas cilvēku ar invaliditāti dzīvē”.

Lasīt visu ziņu

Ekskursija uz Latgales sirdi

08.12.2023

img-20231208-wa0017.jpglogoskolassoma.jpgSniegotā 20232.gada 28. novembra rītā Kokneses pamatskolas – attīstības centra 1. – 9. klases izglītojamie kopā ar savām audzinātājām, kultūrizglītības programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros, devās mācību ekskursijā uz pilsētu Latgales sirdī – Rēzekni. Ekskursijas mērķis – izzināt Latgales reģiona kultūrvēstures mantojumu un mūsdienu kultūras norišu aktualitātes, sekmējot Austrumlatvijas kā nozīmīgas Latvijas daļas izaugsmi un tās kultūras pienesumu latviešu tautai.

Lasīt visu ziņu galerija (8)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top