Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Iepazīstot Rumānijas skolas un izglītības sistēmu

19.05.2023

rumanija2.jpgerasmus-logo.jpgIzglītības jomā veiktie pētījumi parāda, ka vislielākā ietekme uz skolēnu mācīšanos un sasniegumiem ir pedagogu efektivitātei un mācīšanas pieredzei, tādējādi, mūsdienīgu zināšanu un prasmju apgūšana, bērnu spēju attīstīšana nav iespējama bez vispusīgi izglītotiem pedagogiem. Kokneses pamatskola – attīstības centrs, kā viena no Latvijas akreditēto Erasmus+ projektu realizētājām, aktīvi piedalās izvirzīto mērķu sasniegšanā – pedagogu iesaistīšanās aktivitātēs starptautiskas pieredzes gūšanai, zināšanu papildināšana, pieredzes inovatīvu un modernu mācību metožu pielietošanā izglītojamiem ar speciālām vajadzībām iepazīšanā, pozitīvās domāšanas sekmēšanā un svešvalodu zināšanu uzlabošanā.

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Kvalifikācijas eksāmens 2023

01.06.2023 09:00 - 13:00 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

eksamens.jpgKokneses pamatskolā - attīstības centrā

2023.gada 1.jūnijā plkst. 9:00

Kvalifikācijas eksāmens:

  • Profesionālajā pamatizglītības programmā "Ēdināšanas pakalpojumi" (izglītības programmas kods 22811021), iegūstamā kvalifikācija – virtuves darbinieks
Lasīt visu ziņu

Kokneses pamatskolas – attīstības centra dalība Eiropas eksāmenā

15.05.2023

20230509100248.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra skolēni ir vieni no Eiropas eksāmena rekorda uzstādīšanas dalībniekiem. Visu maija mēnesi skolēni ieguva informāciju par Eiropas savienības dalībvalstīm un Latviju. Iepazināmies ar Eiropas savienības izstrādātajiem materiāliem – plakātiem par Eiropas savienību.

Lasīt visu ziņu galerija (5)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top