Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Kokneses pamatskola – attīstības centrs piedalās konferencē “Praktiski. Lietpratībai. Zemgale.”

21.04.2022

fotokonferencei.jpgAprīlī visos Latvijas reģionos notiek  Skola 2030 tiešsaistes konferences “Praktiski. Lietpratībai”, kurās gandrīz 700 skolu un pirmsskolu skolotāji dalās ar saviem pieredzes stāstiem. Projekta Skola2030 vadītāja Zane Oliņa uzsver, ka “Ar šīm konferencēm mēs gribam pateikt vislielāko paldies ikvienam skolotājam un vadītājam, kas strādā, lai pilnveidotais mācību saturs un pieeja tiktu iedzīvināti visā Latvijā – paldies, ka jūs turpināt darīt, risināt, padarīt ieraugāmu labo, paveikto, svinēt mazās uzvaras, it īpaši tagad – laikā, kad ir liela smaguma sajūta plecos. Lielas pārmaiņas nenotiek ātri, tās prasa lielu pacietību un lielu darbu, un tieši tāpēc tik ļoti svarīga ir pleca sajūta, ko skolotāji var sniegt viens otram - mēs visi esam ceļabiedri, ir svarīgi to neaizmirst.”

Lasīt visu ziņu

Arodmēneša noslēgums pasākums

21.04.2022 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

svetki.jpgKokneses pamatskolā - attīstības centrā

2022.gada 21.aprīlī

Sociālā un pilsoniskā, veselības un fiziskās aktivitātes un tehnoloģiju mācību jomas metodiskās komisijas mēneša noslēguma pasākums.


Lasīt visu ziņu

Nordplus projekts “We can and do together” Kokneses pamatskolā – attīstības centrā

20.04.2022

logo_nordplus.jpgNordplus ir Ziemeļvalstu Ministru padomes izveidota programma, kuras projekti vērsti uz sadarbības stiprināšanu starp Ziemeļvalstīm un Baltijas valstīm, pilnveidojot iesaistīto valstu izglītības sistēmas un ieviešot tajās jauninājumus. Nordplus programma atbalsta projektus, kas veicina zināšanu ieguvi, apmaiņu un sadarbības tīklu veidošanu.

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Lieldienu raibās oliņas

19.04.2022

lieldienuraibasolinas1904202204.jpgLieldienās šūpojies,

Lieldienās priecājies

Par pirmiem ziediņiem,

Par raibām oliņām!

Kokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas “Bērziņš” bērni 2022.gada 14.aprīlī iejutās zaķu lomā un kopā ar skolotāju Ligitu radoši krāsoja un veidoja olas dažādās tehnikās.  

Ligita Muižniece

skolotāja

Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Lieldienas Kokneses pamatskolas - attīstības centra pirmsskolas grupās

19.04.2022

454eea4a-bd6d-423b-806b-ee5090851931.jpgPie Kokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas “Bērziņš” un “Pienenīte” bērniem 2022.gada 13. aprīlī ciemos bija atnācis lielais cālis un viņa draugs zaķis. Cālis bija sagatavojis bērniem dažādus lieldienu uzdevumus un rotaļas. Bet zaķim gadījās nelaime, kamēr nāca pie bērniem, visas oliņas no groziņa bija izbirušas un bērni devās tās visas sameklēt.

Guna Kruka

skolotāja

Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Pirmsskolas grupas "Bērziņš"aktivitātes 2022.gada martā

19.04.2022

img-20220307-wa0004.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas “Bērziņš” bērni 2022.gada marta mēnesī audzēja lociņus, sēja dilles un pētersīļus. Kā arī vēroja dažādu koku zaru plaukšanu (bērza, lazdas, kastaņa un papeles), kuri tika ielikti ūdenī.

Ligita Muižniece

skolotāja

Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Lasīt visu ziņu galerija (5)

"Vecāku skoliņas" nodarbība Kokneses pamatskolā – attīstības centrā

14.04.2022

foto2.jpgPavasaris šogad pavisam untumains – te iepriecina ar sildošiem saules stariem, bet jau pēc brīža pārsteidz ar asu ziemeļvēju, lietusgāzēm vai cīruļputeni. Tomēr daba ir gatava plaukt, ziedēt un priecēt ar savu skaistumu.

Kokneses pamatskolā – attīstības centrā 30.marta pēcpusdienā skolā valdīja rosība, jo pēc pusgadu ilga pārtraukuma uz kārtējo 'Vecāku skoliņas" nodarbību pulcējās skolēnu vecāki un izglītības iestādes atbalsta komandas speciālisti, lai neformālā gaisotnē ieklausītos viens otra pārdomās  ne tikai par dažādām dzīves grūtībām, bet arī par pozitīvām emocijām un prasmi gūt spēku, lai varētu paveikt šķietami neticamas lietas – plīdzētu bērnam ar speciālām vajadzībām nokļūt pie nepieciešamajiem speciālistiem, "morāli" nesalūzt un atrast ceļu uz skolu, kas, vecākuprāt, viņu bērnam ir visatbilstošākā.

Lasīt visu ziņu
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top