Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Mans grāmatplaukta stāsts

28.03.2022

gramatplauktsstasts2803202201.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra pedagogi latviešu valodas, literatūras un vizuālās mākslas stundās mudināja savus skolēnus piedalīties radošo darbu konkursā "Mans grāmatplaukta stāsts".

Lasīt visu ziņu galerija (3)

E-Twinning projekta “Bērns iepazīstas ar sajūtu pasauli” aktivitātes

28.03.2022

etwinning_logo.jpgtauste.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas “Bērziņš” un “Pienenīte” ar skolotājām turpina dalību projektā “Bērns iepazīstas ar sajūtu pasauli” un veiksmīgi īstenoti pirmie projektā paredzētie uzdevumi.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Starptautisks seminārs “Lietišķās uzvedības analīze (ABA) – no problēmas līdz uzvedības maiņai”

25.03.2022

aba-bilde1.jpgKokneses pamatskola – attīstības centrs 2022.gada 16. martā sniedza iespēju Latvijas skolotājiem pilnveidot savu pedagoģisko kompetenci un gūt jaunas zināšanas par lietišķās uzvedības analīzi (ABA terapija), kas attīstīta spējas apgūt mācību vielu skolā un veido patstāvīgas dzīves iemaņas.

Lasīt visu ziņu

DemokrātiJĀ!

24.03.2022

demokratijas-galda-speles.jpg2022.gada 21. februārī notika seminārs pedagogiem, kurā iepazīstināja ar projektā “DemokrātiJĀ” paveikto – demokrātijas kultūras pašnovērtējuma rīku, metodiskā atbalsta izdevumu “Ideju strops”, metamo kauliņu komplektu, e-kursu pedagogiem un stratēģijas galda spēli “DemokrātiJĀ”. Skolotājas – Zaiga Krēsliņa un Dace Bernāne ieguva balvā galda spēli “DemokrātiJĀ”, jo piedalījās šajā seminārā. Galda spēlē “DemokrātiJĀ” veido savu valsti, lai izprastu demokrātijas pamatelementu nozīmību, kā arī apzinātos iespējas un riskus, kādus rada demokrātiska valsts pārvalde.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Telpiskie ziedi

24.03.2022

telpiskieziediml.jpgIndividuālā mācību procesa jomas marta mēneša aktivitātēs tika ieplānots gatavot telpiskos ziedus. Ideja iepatikās arī citiem un tapa izstāde. Piedalījās visas internāta grupas ar skolotāju palīdzību izgatavojot lielus ziedus un sakārtojot kompozīcijās. Katras grupas darbs ir individuāls un unikāls ar savu mākslinieciko būtību.

Lasīt visu ziņu

Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2021

16.03.2022

pasa1.jpgNo 2001. gada Latvijā veiksmīgi darbojas lasīšanas veicināšanas programma “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija”. Tā ir LR Kultūras ministrijas un Latvijas Nacionālās bibliotēkas finansēta Bērnu literatūras centra iniciatīva. Programma tiek īstenota ikvienā Latvijas novadā. Katrai vecuma grupai ieteiktās grāmatas lasa un vērtē bērni, jaunieši.

Lasīt visu ziņu galerija (5)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top