Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Labo darbu nedēļa

24.01.2022

labodarbunedela202201248.jpgKokneses pamatskolā – attīstības centrā no 2022.gada 10. janvāra līdz 14. janvārim notika neparastas lietas, jo 11. janvārī visā pasaulē atzīmē Starptautisko "paldies" dienu.

Kam teikt paldies? To visi esam pelnījuši! Tāpēc šoreiz izlēmām ka šo brīnum vārdiņu teiksim cilvēkiem, kuri strādā mūsu skolā un ir mums katru dienu blakus. Iespējams, ka bieži vienkārši paejam viņiem garām.

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Pie mums skolā ienāk teātra izrāde

24.01.2022

skolas_soma.jpg Programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros 2022.gada 11.janvārī  Kokneses pamatskolas – atīstības centra 8. un 9. internāta grupas skolēni  noskatījās tiešsaistes teātra izrādi “Sapraši un nesapraši”, Liepājas teātra jauno aktieru iestudējumā.

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Pēdiņas sniegā

12.01.2022

img-20220112-wa0007.jpgŠodien sals kniebj degunā un vaigos.

Nu gan aši uz skolu:

Tip, tip, tip, tip pēdiņas sniegā,

Tip, tip, tip, tip kā krellītes diegā.

Stirna, buks vai lapsa ieraudzīs un brīnīsies!


Skolas Labo darbu nedēļas laikā 2022.gada 12.janvāri, Kokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupa "Bērziņš" devās pārgājienā skolas tuvākajā apkārtnē, pie lielā ozola kukurūzas laukā, lai sagatavotu mielastu meža zvēriem.

Lasīt visu ziņu

"Tīram sniega taciņas, putniņiem būs gardumi"

11.01.2022

20220111tiramsniegatacinas9.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas "Bērziņš" bērni 2022. gada 11.janvārī skolas apkārtnē veica labos darbus  "Tīram sniega taciņas, putniņiem būs gardumi".

Lai mēs justos labi, būtu smaidīgi, priecīgi jāiemācās būt draudzīgiem, labsirdīgiem un izpalīdzīgiem.

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Atzinība no Uzdevumi.lv

06.01.2022

atzinibassertifikatsuzdlv.jpg


Kokneses pamatskola - attīstības centrs saņēmis atzinību no portāla Uzdevumi.lv direktora Edgara Škutāna par aktīvu portāla iespēju izmantošanu un mācību procesa modernizēšanu 2021./2022. mācību gada 1. semestrī. Šajā laikā portālā Uzdevumi.lv Izglītības iestādes audzēkņi atrisinājuši 2499 uzdevumus un skolotāji uzdevuši 44 pārbaudes darbus. Paldies saņem gan skolotāji, gan skolēni par sasniegtajiem rezultātiem un atbalstu, ko sniedz digitāliem mācību līdzekļiem.

Gandarījumu par paveikto motivē arī turpmāk, aktīvi mācot un mācoties, izmantot daudzveidīgus digitālos risinājumus, nodrošinot kvalitatīvu un radošu izglītības procesu.


Elīna Ivanāne

metodiķe

Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Seminārs Aizkraukles novada Iekļaujošās izglītības MA pedagogiem

05.01.2022

374a6079.jpgIzglītības likums nosaka, ka ikvienam cilvēkam ir tiesības uz kvalitatīvu un iekļaujošu izglītību neatkarīgi no mantiskā un sociālā stāvokļa, rases, tautības, etniskās piederības, dzimuma, reliģiskās un politiskās pārliecības, veselības stāvokļa, nodarbošanās un dzīvesvietas, kas ir arī iekļaujošās izglītības būtība. Šobrīd iekļaujoša izglītība tiek definēta kā process, kurā tiek nodrošinātas visu skolēnu daudzveidīgās vajadzības, palielinot ikviena līdzdalības iespējas mācību procesā, kultūrā un samazinot iespējas būt izslēgtiem no izglītības ieguves procesa. Katrai izglītības iestādei jānodrošina, ka bērni mācās atbilstoši savām spējām un attīstības līmenim, kā arī saņem atbilstošu palīdzību mācību satura apguvē.

Lasīt visu ziņu

Kokneses pamatskolas – attīstības centra pedagogi gūst pieredzi moderna mācību procesa organizēšanā

03.01.2022

lv_v_lidzfinanse_eiropas_savieniba_pos.jpg Katra skolotāja darbības kodols ir viņa profesionālā kompetence, ko pedagoģijas profesore I.Maslo raksturo kā pieredzes gūšanas pamatotu spēju un pieredzes individuālu kombināciju, kā arī izglītības procesā iegūto un uz zināšanām, pieredzi, vērtībām un attieksmēm balstītu spēju, kas izpaužas prasmēs un gatavībā pedagoģiskajai darbībai. Kokneses pamatskola – attīstības centrs, kurā mācās bērni ar speciālām vajadzībām, jau vairākus gadus iesaistās starptautiskos projektos, lai pedagoģiskais personāls un skolas vadība gūtu pieredzi kvalitatīva, moderna mācību procesa organizēšanā un vadīšanā, jo mūsdienu izglītībā ir svarīgi mainīt mācīšanās pieejas mērķi, panākt, lai audzēkņi spētu apgūtās zināšanas un prasmes pārnest uz iepriekš neparedzētām dzīves situācijām un paust savu attieksmi.

Lasīt visu ziņu galerija (10)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top