Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Piedalāmies pedagogu kompetenču modeļa izstrādē

17.09.2020

20200916_164502.jpgIzglītības iestāde ir sabiedrības mikropasaule, kas atspoguļo tās daudzveidību un dažādību. Tā ir vieta, kurā, apgūstot mācību saturu, arī iepazīst sevi, izzina apkārtējo pasauli, mācās pieņemt un respektēt dažādību – ticībā, izskatā, domāšanā, dzīves uztveres veidā. Latvijas izglītības sistēmā ir sākušās būtiskas pārmaiņas, tiek pilnveidots mācību saturs un pieeja, lai ikvienā skolā visiem bērniem nodrošinātu mūsdienām atbilstošu izglītību, dodot iespēju iegūt lietpratīgam skolēnam nepieciešamās zināšanas, izpratni, prasmes un vērtības. Notiek mācību pieejas maiņa visos mācību priekšmetos, tomēr saglabājot vienu virzienu – padarot mācību procesu jēgpilnu un sasaistot to ar reālo dzīvi. Pārmaiņas skar visus izglītības posmus un veidus, arī speciālo izglītību, kura Vispārējās izglītības likumā tiek definēta kā vispārējās izglītības īpašais veids, kas sniedz iespēju personām ar speciālām vajadzībām un/vai veselības traucējumiem iegūt izglītību atbilstoši viņu speciālajām vajadzībām.

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Speciālās izglītības pedagogu pieredzes apmaiņas darbnīca

16.09.2020 17:00 - 17:15

uzaicinajums_darbnica_j_pili_16092020.jpg

Kokneses pamatskolas - attīstības centra komanda 2020.gada 16.septembrī piedalīsies speciālās izglītības pedagogu pieredzes apmaiņas darbnīcā, kas norisinās Izglītības un zinātnes ministrijas īstenotā projekta “Vispārējās izglītības, tai skaitā pirmsskolas izglītības pedagogu kompetenču modeļa izstrāde” ietvaros.

Lasīt visu ziņu

Kursi pedagogiem Kokneses pamatskolā - attīstības centrā

18.09.2020 09:30 - 16:00 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

puce_logo.jpg

2020.gada 18.septembrī Kokneses pamatskola – attīstības centrs sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju (Vienošanās Nr. 2-2e/202/248) realizēs bezmaksas pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmu Skolas – centra telpās: "Pedagoģiskā procesa plānošana un vadīšana (individualizēta mācību procesa elementi, skolas atbalsta komandas darba organizēšana, izglītojamā snieguma progresa izvērtējums) izglītojamiem ar – garīgās attīstības traucējumiem, smagiem garīgās attīstības traucējumiem, garīgās veselības traucējumiem"

Lasīt visu ziņu

NORDPLUS PROJEKTI IZGLĪTĪBAI

08.09.2020

logo_nordplus.jpg

Nordplus izglītības projektos piedalās skolēni, skolotāji, studenti, pasniedzēji un pieaugušie no Baltijas un Ziemeļvalstīm. Šo programmu 1988./1989. gadā izveidoja Ziemeļu Ministru padome. Sākotnēji tajā piedalījās tikai Ziemeļvalstis, taču kopš 2008.gada programmā piedalās arī Baltijas valstis, lai uzlabotu un ieviestu jauninājumus Baltijas un Ziemeļvalstu izglītības sistēmā.

Lasīt visu ziņu

Kopā mēs varam un darām

07.09.2020

erasmus_logo.jpg

Erasmus+ mācību mobilitātes ir iespēja izglītībā iesaistītajiem mācīties un gūt pieredzi ārvalstīs. Tās ļauj skolotājiem doties uz kādu no Erasmus+ partnervalsti, lai mācītos, padziļinātu savu kompetenci un atpakaļ uz Latviju pārvestu jaunu akadēmisko, profesionālo un dzīves pieredzi.

Kokneses pamatskolas – attīstības centram ir svarīga pedagoģiskā personāla profesionālisma, kompetences, motivācijas un kapacitātes paaugstināšana, lai nodrošinātu kvalitatīvu un konkurētspējīgu izglītības procesu skolēniem ar speciālām vajadzībām, sniegtu atbalstu reģiona izglītības iestāžu pedagogiem, izglītojamiem un vecākiem.

Lasīt visu ziņu

Sporta spēlēs Valmierā

07.09.2020

diploms_mes_varam_2020.jpg


2020.gada 5.septembrī Kokneses pamatskolas – attīstības centra skolēnu komanda piedalījās sporta spēlēs bērniem un jauniešiem ar speciālām vajadzībām “Mēs varam”, kuras jau trīspadsmito gadu norisinās Valmierā.

Lasīt visu ziņu galerija (18)

Zinību diena Kokneses pamatskolā - attīstības centrā 2020.gada 1.septembrī

01.09.2020

sveiciens_zinibu_diena_2020.jpg

Katru dienu pa domai, pa teikumam, gaismas staram un atklāsmes brīnumam, katru dienu pa atziņai prātīgai ievīt gudrības audumā! 

Bezrūpīgajiem vasaras brīvlaika atpūtas, piedzīvojumu un jautrības mirkļiem kā katru gadu seko rudens ziediem rotātais skaistais 1.septembra rīts. Sākas jauns darba cēliens skolotājiem un skolēniem, kuru pavada atkalredzēšanās prieks. Šī diena katru gadu ir gaidīts un satraucošs mirklis visiem, kam sākas skolas gaitas, īpaši pirmklasniekiem, kas skolas durvis ver pirmo reizi. 2020./2021. mācību gadā Kokneses pamatskolas – attīstības centra draudzīgajai saimei pievienojās deviņi pirmklasnieki.

Lasīt visu ziņu galerija (22)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top