Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Ziemassvētku koncerts “Ziemas pasaka”

28.01.2020

dsc03082.jpgKad sirsniņa cilpo ātrāk par zaķi,

Kad egles galotnē zvaigznīte mirdz,

Kad pasaule gaiša ir apsnigusi,

Kāds klauvē pie durvīm

Tik klusi…

Nāc ielaid!

Ir Ziemassvētki atnākuši!

Kokneses pamatskola – attīstības centrā Ziemassvētku koncertā “Ziemas pasaka” piedalījās visa skolas saime – gan skolēni, gan internāta un mācību priekšmetu skolotāji. Skatītāji vēroja notikumus Pasaku mežā, kurā apmaldījās Kraukšķīši – divi piparkūku vīriņi. Līdz svētku svinēšanai viņiem palīdzēja tikt Sniegbaltīte, Salatētis, vilks, Sniegavīrs un citi pasakas varoņi, kuru lomās iejutās skolotāji. Pasakas tēlu piedzīvojumi mijās ar jautrām dejām, dziesmām un akrobātikas vingrojumiem skolēnu izpildījumā.

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Ziemassvētkus gaidot.

10.01.2020

20191217_113128.jpgAttēlu rezultāti vaicājumam “latv ijas skolas soma logo”

Mācību semestri noslēdzot 1. – 4. klases skolēni 17. decembrī programmas “Latvijas skolas somas” ietvaros devās Ziemassvētku ekskursijā.  Skolēniem bija lieliska iespēja iepazīt klātienē “Aviācijas muzeju”, kurš ir viens no lielākajiem aviācijas muzejiem Eiropā.

Lasīt visu ziņu

Vai zini ko izgatavo no bērza saplākšņa?

10.01.2020
img_20191219_wa0007.jpgnFLg+eAAAAAElFTkSuQmCC

2019.gada 17. decembrī  Kokneses pamatskolas – attīstības centra 1. – 4. klases skolēni karjeras attīstības atbalsta pasākuma “Darba devējs Latvijā” – 11 ietvaros apskatīja SIA “Troja” ražotni. Ko tad īsti ražo šis uzņēmums, bija liels jautājums visiem.

Lasīt visu ziņu

Cauri laikiem un mūžiem

18.12.2019

Neatņemama skolas dzīves tradīcija ir skolēnu braukšana ekskursijās. Šogad, 12. decembrī, Kokneses pamatskolas 9. klases un arodklases skolēni kopā ar audzinātājām brauca mācību ekskursijā uz Rīgu projekta „Skolas soma” ietvaros. Ekskursijas mērķis bija vēstures notikumu izzināšana. Bērni kopā ar skolotājām apmeklēja kino, lai noskatītos Latvijas vēsturisko filmu „Dvēseļu putenis”, kas vēsta par Pirmā pasaules kara laiku, kad latviešu strēlnieki varonīgi cīnījās par savas tēvzemes brīvību.

Lasīt visu ziņu

Konkurss “Daiļas, kā liepas, stipri kā ozoli – mēs Latvijai”

18.12.2019

2019.gada 12. novembrī Kokneses pamatskolas – attīstības centra skolēni Elīna Nesvate, Gunta Arta Svilpe, Liene Tetina, Dāvis Circenis un Markuss Fridriks Gulbis piedalījās Latvijas speciālo skolu konkursā Rudzātu speciālajā pamatskolā “Daiļas kā liepas, stipri kā ozoli – mēs Latvijai”, kurš tika veltīts Latviešu gadskārtām un tradīcijām.

Lasīt visu ziņu

No skolas uz skolu?

10.12.2019

sn3.jpgKāpēc no skolas uz skolu? Kokneses pamatskolas – attīstības centra “Bērnu un jauniešu žūrijas 2019” čaklākie lasītāji – eksperti un Valodas un mākslas MK mācību priekšmetu mēneša rezultatīvākie dalībnieki devās uz Latvijas Jaunatnes teātra izrādi Krustpils kultūras namā “Sniegbaltītes skola.

Lasīt visu ziņu

Izteiksmīgās runas konkurss „Izstāsti man savu sapni”

08.12.2019

1.– 4. klašu grupā izteiksmīgās runas konkursā piedalījās 7 audzēkņi, kurus konkursam sagatavoja latviešu valodas skolotājas A. Vingrovska un J. Rotkāja. Skolēni izpildīja latviešu autoru dzejoļus par bērnību.

Lasīt visu ziņu
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top