Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Dalība Eiropas valodu dienas 2019 konkursā

08.12.2019

lva_agentura.jpgLatviešu valodas aģentūra, saistībā ar Eiropas valodu dienu 2019, rīkoja radošo darbu konkursu ” Izstāsti man savu sapni”. Valodas un mākslas MK mācību priekšmeta ietvaros skolotājas Anna Vingrovska, Jolanta Rotkāja, Elīna Māliņa, Līga Ziemele, Maruta Urga un Aija Kārkliņa aicināja savus skolēnus piedalīties šajā konkursā. Skolēni sacerēja dzejoļus, rakstīja domrakstus par saviem sapņiem un pat uzzīmēja tos. Kopā uz Rīgu tika aizsūtīti 9 mūsu skolas labākie skolēnu radošie darbi (trīs katrā vecuma grupā).

Lasīt visu ziņu

“Mēs varam”

07.09.2019 - 08.09.2019 kur : Valmieras 5. vidusskola

img_20190908_wa0027_2.jpg2019. gada 7. un 8. septembrī Valmieras 5. vidusskolas stadionā norisinājās starptautiskas sporta spēles bērniem un jauniešiem ar speciālām vajadzībām “Mēs varam”, kas pulcēja gandrīz 190 dalībnieku no Latvijas un Igaunijas. Arī Kokneses pamatskolas – attīstības  centru pārstāvēja sportiskākie skolēni. Dalībnieki sacentās  “Boccia” spēlē, tāllēkšanā, skriešanā, bumbiņas mešanā tālumā, smilšu maisiņu mešanā mērķī, futbola sitienos pa vārtiem, basketbola metienos un veiklības stafetē ar uzdevumiem.

Skolas – centra audzēkņi šajās sacensībās uzrādīja augstus sasniegumus – Beātei Avotiņai 1. vieta 60 m skrējienā un 2. vieta 800 m skrējienā, Guntai Artai Svilpei 1. vieta mešanā mērķī, 2. vieta tāllēkšanā no vietas un 3. vieta metienos grozā, Mihailam Prilepiševam 1. vieta metienos grozā.  Visi dalībnieki šajās sacensībās parādīja savas sportiskās prasmes un guva jaunu pieredzi.

Skolotāji: Maija Zeilāne un Guntis Atrasts

Lasīt visu ziņu

Meža stādīšana

14.05.2014

dsc_6438.jpgMeža atjaunošanas pamatuzdevums ir mežsaimniecības prasībām atbilstoša un kvalitatīva meža izaudzēšana, to sējot, stādot, vai veicinot dabisko atjaunošanos, ar augšanas apstākļiem atbilstošām koku sugām.

Kokneses internātpamatskola – attīstības centrs aktīvi turpina iesaistīties projektā „Mammadaba”, līdz ar to viena no projekta aktivitātēm ir meža stādīšana.

Aprīlis ir sulu mēnesis, kā arī mežu stādīšanas laiks. 23. aprīlī skolēni - Normunds Reiznieks, Regnārs Kutjko, Elvis Soloveika, Eduards Sviridovs, Lelde Skudra, Pēteris Belovs, Agris Kozlovskis un skolotājs Aivars Ļaksa, devās uz cirsmu, starp Pļaviņām un Vietalvu, aiz Cigoriņkalna, netālu no Vesetas upes, stādīt mežu. Braucot pa līkumoto un kalnaino ceļu, garām Jučiem, Cigoriņkalnam, gar Mežezera austrumu krastu un Līdacītes ezeru, skolēni priecājās par ainavu un Vidzemes pauguru skaistumu.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Jaunie amatnieki 2014

14.05.2014

dsc_6501.jpgKokneses internātpamatskola – attīstības centrs ir bagāta ar tradīcijām un viena no pavasari vēstošajām ir jauno amatnieku tikšanās. Šī pasākuma mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādām amatu prasmēm un rosināt izvēlēties sev piemērotāko profesiju turpmākajai dzīvei.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

SKOLAS LĪNIJDEJOTĀJI PIEDALĀS FESTIVĀLĀ „CARNIKAVAS RITMI 2014”

27.04.2014

254881_1.jpgKokneses internātpamatskolas – attīstības centra līnijdeju pulciņa dalībnieces 24. aprīlī piedalījās festivālā „Carnikavas ritmi 2014”. Deju festivāls jau 13. reizi norisinājās Piejūras internātpamatskolā, Carnikavas novadā.

Festivālā piedalījās 22 skolu pārstāvji no visas Latvijas. Pasākuma dalībnieki izpildīja dažādu novirzienu un stilu dejas, sākot no klasiskā valša līdz dejām ar akrobātikas elementiem. Mūsu skolu pārstāvēja Līga Treikala, Valija Bitenbindere, Sanita Petrovska, Madara Goževica un Elīna Nesvate ar līnijdeju priekšnesumu.

Lasīt visu ziņu

Krāso! Sūti! Svini!

23.04.2014

aprilis-197.jpgPavasaris ir atnācis ne tikai ar jauku un saulainu laiku, bet arī ar dažādiem interesantiem konkursiem, kas veicina radošo pašizpausmi un aicina turēt godā latviešu tautas tradīcijas. Viens no tādiem ir AS „Balticovo” rīkotais radošo darbu konkurss „Krāso! Sūti! Svini!”, kurš veltīts olu ražotnes 10 gadu jubilejai. Kā katru gadu radošo darbu konkursā piedalās arī Kokneses internātpamatskola – attīstības centrs.

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Kokneses internātpamatskolas – attīstības centra audzēknis atgriezies ar medaļām no Speciālās Olimpiādes Pasaules Vasaras spēlēm Abu Dabi

02.04.2019

specialaolimpiade.jpgNo 2019.gada 12.marta līdz 22. martam Apvienoto Arābu Emirātos Abu Dabi norisinājās Speciālās Olimpiādes Pasaules vasaras spēles, kuras tiek rīkotas ik pēc četriem gadiem.

Šogad šajās spēlēs piedalījās 9500 sportisti no vairāk nekā 190 valstīm, tajā skaitā Latvijas komanda. Mūsu skolu pārstāvēja un Latvijas vārdu pasaulē nesa 9.klases audzēknis Alvis Līdumnieks, veiksmīgi piedaloties individuālajās  un komandas sacensībās peldēšanā.

Lasīt visu ziņu galerija (7)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top