Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Mācīties ar prieku!

06.03.2013

4interaktivais-galds-071.jpgKokneses internātpamatskola – attīstības centrs ir izglītības iestāde bērniem ar speciālām vajadzībām. Laika gaitā realizējot darbības prioritātes skola – centrs ir kļuvis par sabiedrības vajadzībām atbilstošu, mūsdienīgu izglītības atbalsta centru bērniem un pieaugušajiem. Administrācijas rūpīgs un sistemātisks darbs ir virzīts uz izglītības iestādes konkurētspējas veicināšanu Kokneses novadā un Zemgales reģionā. Racionāls finanšu līdzekļu plānojums un mērķtiecīgs ieguldījums ļauj ilgtermiņā nodrošināt gan mācību vides, gan materiāli tehniskās bāzes atjaunošanu un modernizēšanu.

Lasīt visu ziņu

Sveču mēnesis

06.03.2013

dsc_9857.jpg2. februāris ir Sveču diena (Ziemas Māras diena). Latviešu tautas ticējumos Sveču dienas nozīmi skaidro šādi: tas ir ziemas vidus, kad vēlams stipri smieties, lai būtu jautrs un labs gads.

Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra skolēni kopā ar skolotājiem cītīgi gatavojās Sveču izstādei. Tika izgatavotas sveces no dažādiem materiāliem (vaska, papīra, koka, u.c. ). Izstādē tika prezentētas 37 sveces.

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Unified telpu futbols

19.02.2013

dsc-0202.jpg19. februārī Kokneses speciālās internatpamatskolas – attīstības centra un Kokneses vidusskolas skolēni piedalījās Latvijas speciālās Olimpiādes rīkotajās futbola sacensībās Priekulē. Katrai komandai drīkstēja uz laukuma atrasties arī divi vispārizglītojošo skolu skolēni. Mūsu komandai palīdzēja Kokneses vidusskolas skolēni Ilmārs Kalniņš, Ritvars Kalniņš un Alvis Voultkunskis. Komanda guva atzinīgus panākumus, iegūstot godalgoto 2. vietu. Pa ceļam uz finālu uzvarējām Jēkabpils, Tukuma, Ventspils novada komandas.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Pēcpusdiena atpūtas kompleksā Mežezers

28.01.2013 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

9_10_11_klases_mezezera_2013.jpgUn atkal zemi pārklājis sniegs, tik balts un liegs, bet atkusni nomainījis aukstums. Šīs pārmaiņas ziemas mīļotājiem ir tīrā bauda. Tā vien pārņem vēlme paņemt slēpes, un laisties no kalna lejā un izbaudīt ziemas piedāvātos priekus.

Tā arī Kokneses speciālās internātpamatskolas - attīstības centra arodklases audzēkņi, un internāta skolotāja, kādā jaukā pēcpusdienā devās ceļā baudīt ziemas skaistos dabas skatus un aktivitātes uz Pļaviņu novada atpūtas bāzi Mežezers.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Mācīsimies darot!

22.01.2013

interaktivais_galds_ml-024.jpgKokneses internātpamatskolā – attīstības centrā jauns ieguvums – Promethean ActivTable interaktīvais galds ar skārienjūtīgu darba virsmu, kurš īpaši piemērots bērniem ar speciālām vajadzībām. Tas ir viegli pārvietojams no telpas uz telpu, pie tā vienlaikus var darboties līdz pat 6 lietotājiem, kā arī pieejams bērniem ar kustību traucējumiem. Izmantojot mūsdienu tehnoloģijas, bērniem tiek dota iespēja mācīties spēlējoties, gūt prieku un pārliecību saviem spēkiem.

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Ziemassvētku pasaka

20.12.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

skolas-egle_2012dc-075.jpg20. decembrī pie svētku egles bija sapulcējušies Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra skolēni, skolotāji, darbinieki un vecāki, lai sagaidītu Ziemassvētkus. Par brīnumiem un pārsteigumiem Ziemassvētkos parūpējās Pasaku meitiņa kopā ar saviem draugiem Mikiju, Lauvu un Lāci Muzikantu, kuri bija devušies pastaigā pa piesnigušo mežu. Pasaku mežā viņi sastapa sidraba mēnestiņu, sešus mazus bundziniekus, rūķus, lāčus, zaķus un citus meža zvērus, kuri, gaidot svētkus, dziedāja, skaitīja dzejoļus un dejoja.

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Ziemassvētku noskaņas Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā

14.12.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

skola-_2012-decembris-003.jpgTuvojoties Ziemassvētkiem, Kokneses speciālā internātpamatskola – attīstības centrs sveic skolēnus, vecākus un viesus saposies svētku rotā.

Esam projektu Ekoskola un Mammadaba dalībnieki, tāpēc šogad rotājumi svētkiem gatavoti no dabai un videi draudzīgiem materiāliem.

Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra darbinieku kolektīvs sveic Kokneses novada iedzīvotājus ar balto Ziemassvētku tuvošanos!

Lasīt visu ziņu galerija (15)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top