Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Tīne sarīkojumā Pulkā eimu, pulkā teku 2012

01.06.2012

pept_jelgava_liivbeerze_pikshas_2012-043.jpgI. Gaiša Kokneses vidusskolas folkloras kopa "Tīne" 26. un 27.maijā piedalījās Bērnu un jauniešu folkloras programmas nacionālajā sarīkojumā Jelgavā un tās apkārtnē - XXVIII PULKĀ EIMU, PULKĀ TEKU 2012, uz kuru devās folkloras kopas no visiem Latvijas novadiem. Šī gada sarīkojuma tēma - putni.

26. maija rītā folkloras kopas ieradās Jelgavā. Diena sākās ar dalības reģistrēšanu un Jelgavas pils apskati, kam sekoja gan mēģinājumi, svētku atklāšana un koncerts Cielava, baltgalve, daudz tavu bērnu, gan ielu koncerti, novadu programmas un interaktīvas norises. Bija arī danči un stāstu laiks Par putniem un ne tikai par tiem.

Lasīt visu ziņu galerija (26)

Zvans aicina uz pēdējo mācību stundu

31.05.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

pedejais-zvans-023c.jpgKokneses speciālajā internātpamatskolā– attīstības centrā 31. maijā pēdējais skolas zvans skanēja devītās, vienpadsmitās - arodklases un divpadsmitās „C” klases audzēkņiem. Skolas administrācija, skolotāji un skolas biedri sveica absolventus un ar laba vēlējumiem iezvanīja pēdējo mācību stundu.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Mācību gada noslēgums Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā

31.05.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

mac-gada-noslegums-040c.jpg31. maijā Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā notika 2011./2012. mācību gada noslēguma pasākums, kurā piedalījās skolēni, skolotāji, skolas darbinieki un skolēnu vecāki. Direktore D. Isajeva un direktores vietniece izglītības jomā S. Baltcere apbalvoja labākos skolas audzēkņus par labām un teicamām sekmēm mācībās un aktīvu līdzdalību skolas un ārpusskolas pasākumos, kā arī izteica pateicību skolotājiem un darbiniekiem par labi paveiktajiem darbiem mācību gada laikā.

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Bez pagātnes nav nākotnes

29.05.2012 kur : Likteņdārzs

liktendarzs-12.jpgLikteņdārzs ar visas tautas atbalstu top uz salas Koknesē, Daugavas vidū. Tā ir vieta, kur sastopas pagātne, tagadne un nākotne. Vieta, kur rast mierinājumu, smelties spēku un gūt iedvesmu piepildīt sapņus. Likteņdārzs top kā mūsu gadsimta Brīvības piemineklis un vieno visas paaudzes. 2012. gada 29. maijā Koknesē, Likteņdārzā, notika pirmais speciālo izglītības iestāžu festivāls. Festivāla mērķis ir palūkoties uz savu Zemi mīlestības acīm. Tajā piedalījās skolas no visas Latvijas. Dalībnieki dziedāja, dejoja, runāja dzeju un spēlēja teātri. Mēs, Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra 1. – 3. klases skolēni un skolotāja Anita Ščerbinska, piedalījāmies koncertprogrammā „Zemes dziesma ar dziesmu „Kartupeli, kartupeli”.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Projektu nedēļa „Līgo svētku un Jāņu tradīcijas”

28.05.2012 - 31.05.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

projektu-ned-preentac-001c.jpgNo 28. – 31. maijam Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā norisinājās projektu nedēļa, kuras tēma bija „Līgo svētku un Jāņu tradīcijas”. Projekta nedēļas laikā skolotāju vadībā skolēni iepazinās ar latviešu tautas tradīcijām, pina vainagus, mācījās rotaļas un tautas dziesmas. Ar paveikto un apgūto varēja iepazīties noslēguma prezentācijās pie ugunskura skolas pagalmā.

Lasīt visu ziņu galerija (15)

Vasaras noskaņas Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā

28.05.2012

ziedu-supoles-001c.jpgTuvojoties vasarai, Kokneses speciālā internātpamatskola – attīstības centrs skolēnus un vecākus sveic ar ziedu šūpolēm, aicina atpūsties labiekārtotā rotaļu laukumā, un Līgo svētku noskaņās sagaida vasaru.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Konference „Riti raiti valodiņa” Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā

08.05.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

k9.jpgKokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā 2012. gada 8. maijā ESF projekta „Atbalsta pasākumu īstenošana jauniešu sociālā riska mazināšanai un integrācijai izglītībā Bebru internātvidusskolā, Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā un I. Gaiša Kokneses vidusskolā” ietvaros notika Zemgales novada speciālās izglītības skolotāju konference „Radoša pieeja mācību procesa un audzināšanas darba nodrošināšanā izglītojamajiem ar īpašām vajadzībām. Riti raiti valodiņa”, lai pilnveidotu pedagogu profesionālo kompetenci un popularizētu pieredzi latviešu valodas mācīšanā skolēniem ar speciālām vajadzībām.

Lasīt visu ziņu
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top