Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Dr. Robina Pauka (Robin Pauc) seminārs Koknesē

02.05.2012 - 03.05.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

seminars_pauc_2_3_05_2012-001cv.jpg2012. gada 2. un 3. maijā Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā viesojās doktors Robins Pauks no Lielbritānija – speciālists bērnu neiroloģijā ar 30 gadu pieredzi, vairāku grāmatu par mācīšanas traucējumiem autors, Tinsley House Clinic dibinātājs un vadītājs. Robins Pauks nodarbojas ar bērniem, kuriem diagnosticēta disleksija, dispraksija, mācīšanās traucējumi, uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms, Tourette sindroms ārstēšanu un šo traucējumu pētniecību.

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Piedalās vizuālās mākslas konkursā - Burvju zīmulītis

19.04.2012

19042012651.jpg2012. gada 19.aprīlī Dauguļu speciālajā internātpamatskolā notika vizuālās mākslas konkurss „Burvju zīmulītis”. Konkursa tēma „Mana sapņu māja”.

Skolēniem bija iespēja izteikt savus vērojumus un sajūtas ar vizuālās mākslas līdzekļiem, kā arī sekmēt interesi un paplašināt zināšanas par māju funkcionālo un estētisko nozīmi, parādīt savu fantāziju un radošo domāšanu.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Informātikas olimpiāde

12.04.2012

img_3432.jpg2012.gada 12. aprīlī Pelču speciālajā internātpamatskolā notika speciālo skolu informātikas olimpiāde. Kokneses speciālo internātpamatskolu – attīstības centru tajā pārstāvēja Marta Gulbe, Anita Zute un Elīna Čačka. Meitenēm bija gan jāparāda teorētiskās zināšanas, atbildot uz jautājumiem, gan arī jāizpilda praktiskais darbs teksta noformēšanā (8. – 11. klasēm) vai jāzīmē zīmējums (5. – 7. klasēm). Sīvā konkurencē Marta un Anita ieguva 3.vietu katra savā vecuma grupā. Saņemot balvas, dalībniekiem patiess prieks un gandarījums par rezultātiem.

Līga Kraukle, Kokneses speciālās internātpamatskolas - attīstības centra informātikas skolotāja

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Klausījos(i), brīnījos(i), Kas aiz kalna gavilēja: Lieldieniņa braukšus brauca, Asnus veda vezumā.

05.04.2012

019.jpgKlāt Lieldienas jeb pavasara saulgrieži, ko svin par godu pavasara un saules atnākšanai. Lieldienas ir Saules svētki, kad gaisma un siltums, uzvarējis tumsu, atdod zemei un dabai dzīvību. Ļoti svarīgi Lieldienās ir izšūpoties – jo vairāk un augstāk, jo labāk. Lieldienās telpas rotā pūpoli, plaucēti bērzi vai lazdas un krāsotas olas. Rotājumos izmanto arī citus pavasara simbolus – putnus, ziedus, sadīgušu zāli. Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā Lieldienu izstādē vērojami skolēnu darbi, kuri tapuši darbojoties gan pulciņos, gan brīvajā laikā.

Lasīt visu ziņu galerija (12)

Stāds savai skolai

05.04.2012

ekskursija_29032012-001_1.jpgKokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra 3. klases skolēni un skolotāja Anita Ščerbinska piedalījās „Latvijas Stādu parādes 2012” 5. – 9. klašu radošo darbu konkursā „Stāds savai skolai”, kuru rīkoja stādu audzētāju biedrība sadarbībā ar žurnālu „Ilustrētā Junioriem”. Skolēni sacerēja dzejoli par „Košumkrūmiem” un izveidoja skolas apkārtnes ainavas projektu, kurā tika attēlota košumkrūmu atrašanās vieta.

Lasīt visu ziņu

Paštēla veidošana skolas vidē

14.03.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

kursi_pastels_mina-071.jpgMūsdienās svarīgi apzināties paštēla nozīmi skolas vidē. Nenovērtējams ir ikviena pedagoga un darbinieka ieguldījums skolas koptēla veidošanā un attīstībā. Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā 14. martā notika kursi „Paštēla veidošana skolas vidē”, kurus vadīja sociālo zinātņu doktora zinātniskā grāda pretendente, stiliste – vizāžiste Kristīne Beinaroviča.

Lasīt visu ziņu

Vecāku diena 2012

09.03.2012 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

vecaku-diena-026.jpg2012. gada 9. martā Kokneses speciālajā internātpamatskolā – attīstības centrā notika vecāku diena. Tās laikā vecākiem bija iespēja aplūkot bērnu darbu izstādi un noskatīties koncertu. Koncertā skolēni dziedāja, dejoja un skaitīja dzejoļus, lai iepriecinātu vecākus un parādītu savas prasmes.

Lasīt visu ziņu galerija (8)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top