Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Izstaigā Latviju!

16.11.2023

img0413jpg.jpgviscmanadazada-vienigalatvijakv1080x1080pxv3-02.jpgNo 13. novembra līdz 17. novembrim Kokneses pamatskola – attīstības centrā uzmanības centrā ir Latvijas dzimšanas dienas svētki! Tradīcijas, kopā būšana un svētku sajūta ir nozīmīgas mācību procesa sastāvdaļas.

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Mārtiņdiena

14.11.2023

1699950452040.jpgKas dimd, kas rīb

Ap istabiņu?

Mārtiņa gailīši dancīti veda,

Mārtiņ dienu svinēdami.

10. novembrī Kokneses pamatskolas – attīstības centra pirmsskolas grupas “Bērziņš” un “Pienenīte” bērni sagaidīja gadskārtu svētkus – Mārtiņdienu.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Āra izglītības diena

14.11.2023

1.jpgaraizglitibasdienaa4-1.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra organizētās Veselības nedēļas ietvaros no 30. oktobra līdz 3. novembrim, pirmsskolas grupas “Bērziņš” bērni piedalījās Eko skolas rīkotajā akcijā “Āra izglītības diena” 2. novembrī.

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Lāčplēša diena

13.11.2023

20231109lacplesadiena.jpgviscmanadazada-vienigalatvijakv1080x1080pxv3-02.jpgLāčplēša diena ir diena, kas Latvijā vieno cilvēkus un atgādina par brīvības cīņu vēsturisko nozīmi. Šajā dienā, dodoties lāpu gājienā un aizdedzot sveces, tiek godināti kritušie varoņi, kā arī visi tie, kuri devuši savu ieguldījumu Latvijas neatkarības atgūšanā.

Lasīt visu ziņu

Eiropas pieredze nākotnes skolai

13.11.2023

20231109erasmusseminars.jpgerasmus-logo.jpgValsts izglītības attīstības aģentūra 2023. gada 9. novembrī rīkoja Erasmus+ programmas Pamatdarbības (KA1) Tematiskās uzraudzības klātienes semināru organizācijām ar Erasmus akreditāciju skolu, profesionālajā un pieaugušo izglītībā “Erasmus kvalitātes standarti – priekšnosacījums kvalitatīvu mācību mobilitātes projektu īstenošanai”. Semināru atklāja Liene Cauna,  Erasmus+ programmas departamenta Mācību mobilitātes nodaļas vecākā eksperte, iepazīstinot ar  akreditēto organizāciju aptaujas rezultātiem, savukārt, Michał Pachocki, Polijas Erasmus+ nacionālās aģentūras pārstāvis, dalījās pieredzē par daudzveidīgu kvalitātes aspektu ietekmi uz  mobilitāšu projektiem. Jautājumus par Erasmus kvalitātes standartiem un akreditācijas būtiskiem īstenošanas aspektiem aktualizēja Katrīna Kudiņa un Laima Jaunsubrēna, Erasmus+ programmas departamenta Mācību mobilitātes nodaļas vecākās ekspertes. Strādājot darba grupās, izglītības iestāžu pārstāvji dalījās pieredzē, dibināja jaunus kontaktus un diskutēja par Erasmus kvalitātes standartu pamatprincipu ieviešanu, aktivitāšu labu pārvaldību, mācību rezultātu noteikšanu un izvērtēšanu, mobilitātes rezultātu integrēšanu organizācijas darbā un rezultātu izplatīšanu.

Lasīt visu ziņu

Kokneses pamatskolas – attīstības centra pedagogi starptautiskā seminārā “eTwinning School” komandām

13.11.2023

etw1.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra skolotājas Gunita Dambe un Aija Kārkliņa  piedalījās starptautiskajās mācībās “eTwinning School” kopā ar pedagogiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Rumānijas, kas norisinājās 2023. gadā no 6. līdz 8. novembrim Rīgā. Semināru atklāja Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras direktore Līga Lejiņa. Ar labās prakses piemēru eTwinning projekta realizēšanā dalījās skolotāja no Rumānijas Loredana Popa. Paneļdiskusijā piedalījās eTwinning vēstnieki no Polijas, Latvijas, Lietuvas, Rumānijas un Igaunijas. Semināra dalībniekiem bija iespēja uzdod jautājumus par   projektu realizēšanu - kā motivēt skolēnus un skolotājus piedalīties eTwinning projektos, kādas ir projektu realizācijas stratēģijas u.c. Atbildot uz jautājumiem, eTwinning vēstnieki uzsvēra, ka projektos ir svarīgas aktivitātes kopā ar vecākiem, parādot, ko konkrētā projektā bērni ir apguvuši. Diena noslēdzās ar interesantām spēlēm, kas ļāva labāk iepazīt uz semināru atbraukušos kolēģus.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Erasmus+ 2023 projekta mobilitāte Nicā, Francijā

13.11.2023

img-20231028-wa0023.jpgerasmus-logo.jpgMēs Kokneses pamatskolas – attīstības centra skolotājas Elīna Māliņa un Daina Logina no 2023. gada 23. oktobra līdz 28. oktobrim piedalījāmies Erasmus projekta mobilitātes kursos "ICT and Outdoor Teaching and Learning", lai pilnveidotu profesionālo kompetenci informācijas un komunikācijas tehnoloģiju pielietojumam mācīšanas un mācīšanās procesā āra nodarbībās.

Lasīt visu ziņu galerija (5)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top