Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

ERASMUS 2022

Seminārs “Atbalsts izglītojamiem ar speciālām vajadzībām. Eiropas pieredze”

10.01.2023

erasmus-logo.jpgIzglītības attīstības pamatnostādņu 2021.-2027. gadam virsmērķis ir nodrošināt kvalitatīvas izglītības iespējas visiem Latvijas iedzīvotājiem, lai veicinātu viņu potenciāla attīstību un īstenošanu mūža garumā, spēju mainīties un atbildīgi vadīt pastāvīgās pārmaiņas sabiedrībā. Izglītība mūsdienās vairs nav tikai mācīšana un mācīšanās, bet tā ietver sevī arī mūžizglītību, mobilitāti, integrāciju un tālākizglītību, jo mainās gan izglītības sistēmas organizācija, gan mācīšanas un mācīšanās metodes, kā arī tiek izvirzītas jaunas prasības izglītības kvalitātei.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Informācijas un komunikāciju tehnoloģiju izmantošana speciālajā izglītībā

15.11.2022

erasmus-logo.jpg2022. gada rudenī, no 25. oktobra līdz 29. oktobrim, Kokneses pamatskolas – attīstības centra skolotāji I. Miķelsons un A. Lindenberga apmeklēja Erasmus+ projekta kursus “Informācijas un komunikāciju tehnoloģiju izmantošana speciālajā izglītībā”, kas notika Parīzē, pašā Francijas sirdī.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Erasmus+ projekta kursos “Emocionālo panākumu stratēģijas skolās” Spānijā

16.11.2022

erasmus-logo.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra skolotājas Ilze Džigune un Laimdota Stepēna no 2022.gada 24. oktobra līdz 28. oktobrim piedalījās Erasmus+ projekta kursos “SESS – Strategies for emotional success in the schools” (Emocionālo panākumu stratēģijas skolās) Valensijā, Spānijā. Kursus vadīja Kelsija Anna Kervina, kura ir fantastisks cilvēks – empātiska, toleranta, erudīta, atraktīva.

Lasīt visu ziņu galerija (3)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top