Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Jaunumi

Pedagogu profesionālās pilnveides kursi Misas pamatskolā

16.02.2024

kursimisa.jpgIekļaujoša izglītība ir visas sabiedrības vērtību un ikdienas attieksmes jautājums, un tā attiecas uz katru bērnu un jaunieti – ikviena tiesībām bez jebkādas diskriminācijas saņemt viņa spējām un vajadzībām atbilstošu izglītību un vienlaikus – arī atbalstu, kas veicina pēc iespējas pilnvērtīgāku personības attīstību un sociālo integrāciju un dod iespēju realizēt savu potenciālu – tā iekļaujošu izglītību raksturo Valsts kontroles departamenta direktore Maija Āboliņa lietderības revīzijas ziņojumā “Vai bērnam ar speciālām vajadzībām ir iespēja saņemt tā spējām, vajadzībām un bērna labākajām interesēm atbilstošu izglītību?”.

Lasīt visu ziņu

Jautrās stafetes

15.02.2024

img2451.jpg2024.gada 14.februārī Kokneses pamatskolas - attīstības centra izglītojamiem bija iespēja piedalīties jautrā, izzinošā pasākumā - "Jautrās stafetes".

Foto: Kristiāna Ancelāne

sporta skolotāja

Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Seminārs Aizkraukles novada pirmsskolas izglītības iestāžu skolotājiem par attīstības traucējumu raksturīgākajām pazīmēm

08.02.2024

img-20240206-wa0038.jpgPirmsskolas izglītība ir posms katra bērna dzīvē, kurā notiek viņa individualitātes un personības veidošanās, veselības nostiprināšana un sagatavošanās pamatizglītības ieguvei. 2024.gada 6.februārī Kokneses pamatskolas – attīstības centra direktores vietniece metodiskajā darbā Inese Svence un izglītības psiholoģe Elita Feodorova viesojās Bebru pirmsskolas izglītības iestādē “Bitīte”, lai iepazīstinātu Aizkraukles novada jaunākā pirmsskolas vecumposma skolotājas ar speciālo vajadzību un attīstības traucējumu raksturīgākajām pazīmēm, akcentētu sadarbības ar vecākiem nozīmi un pilnveidotu izpratni par nepieciešamību savlaicīgi noteikt īpašās mācīšanās vajadzības.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Latviešu rakstnieci, ilustratori Margaritu Stārasti atceroties

07.02.2024

staraste1.jpgviscmanadazada-vienigalatvijakv1080x1080pxv3-02.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra bibliotēkā februāra mēnesī ar stenda, grāmatu izstādēm un literāru pasākumu “Es Margaritas Stārastes tēlā” tiek godināta latviešu pasaku māmuļa Margarita Stāraste. Izglītojamie literārajai pēcpusdienai gatavojās jau nedēļu iepriekš, dizaina un tehnoloģiju stundās veidojot savu vārdu burtu maskas. Bērni iejutās burta tēlā, ko rakstniece bija aprakstījusi un ilustrējusi grāmatā “Pasaku ābece”.

Lasīt visu ziņu galerija (3)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top