Lapas karte
Kokneses pamatskola - attīstības centrs

Ārpusstundu darbs

Iluzionistu Pecolli cirka/teātra izrāde “Alise Brīnumzemē”

01.02.2023

logoskolassoma.jpgbildecirkspicolli.jpgKokneses pamatskola – attīstības centra 1. – 9. klašu skolēniem bija iespēja izbaudīt cirka izrādes “Alise Brīnumzemē” digitālo versiju iniciatīvas “Latvijas skolas soma” ietvaros. Luisa Kerola darbs "Alise Brīnumzemē" pārtapis grandiozā un ļoti krāšņā cirka izrādē. Skatītāji devās piedzīvojumos Maģiskajā dārzā un Karalienes pilī, vēroja gaisa akrobātiskos šovus un citus „Alises Brīnumzemes“ cienīgus brīnumus. Triki ar uguni un ūdeni, burbuļiem un citiem elementiem, burvīga mūzika un grezni tērpi veidoja skolēnos spilgtus iespaidus. Īpašus iespaidus izraisīja akrobātu šovi un iluzionistu brīnumi. Skolēnu uzmanība tika pievērsta tam, cik daudz Latvijas, Amerikas, Krievijas, Ukrainas, Itālijas mākslinieku iesaistījās izrādes tapšanas procesā.

Lasīt visu ziņu

Filma “Ziemassvētki Džungļos”

01.02.2023

ziemassvetki-dzunglos-plakats01.jpglogoskolassoma.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra izglītojamiem programmas “Latvijas skolas somas” ietvaros bija iespēja izbaudīt kino vakaru, noskatoties ģimenes piedzīvojumu filmu “Ziemassvētki džungļos”.

Lasīt visu ziņu

Ziemas olimpiskā diena

27.01.2023

20230126olimpiskasdiena033.jpg

Lai arī ziema ar sniegu mūs šogad nelutina, tas netraucēja Kokneses pamatskolas – attīstības centrā noorganizēt brīnišķīgu Ziemas olimpisko dienu iekštelpās, kura sagādāja kustību prieku, radīja smaidu un vairoja pozitīvo enerģiju visiem tās dalībniekiem!

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Izglītojošā nodarbība “Pasakas no pirmssākumiem līdz mūsdienām”

20.12.2022

20221208pasakas051.jpglatvijasskolassomalogokrasains.jpgPasakas – tā ir tautas gudrība, ko nodod no paaudzes uz paaudzi. Šodien zinātnieki ir atzinuši, ka pasaku var nosaukt par vissenāko terapijas veidu. Viena no mūsdienu, efektīvākajām metodēm, kā palīdzēt stiprināt kontaktu ar savu iekšējo pasauli, ir pasaku terapija. Tām nav nekāda vecuma ierobežojuma, jo mūsu iekšējais bērns ir noilgojies pēc kaut kā skaista un jauka.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Dzimšanas dienu pasākums "Daudz laimes, jubilār!"

02.12.2022

daudzlaimes2022113003.jpgKokneses pamatskolas – attīstības centra 8. internāta grupas skolēniem izveidojusies tradīcija atzīmēt dzimšanas dienas klases biedru lokā. Tas ir skaists pasākums, kas izaicina klasi aktīviem, draudzīgiem, neparastiem un radošiem piedzīvojumiem.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Biedrības “Papardes zieds” nodarbības skolēniem

11.11.2022

pzgoogle.jpgKokneses pamatskolā – attīstības centrā 2022. gada 1. un 2. novembrī viesojās biedrības “Papardes zieds” pārstāvji, kuri piedāvā izglītojošas un informatīvās programmas un nodarbības dažādu vecuma grupu jauniešiem par seksuālo un reproduktīvo veselību, atkarību profilaksi un garīgo veselību.

Lasīt visu ziņu

Mācību ekskursija uz Latvijas valsts mežu Tērvetes dabas parku

04.11.2022

20220929macekskurstervete08.jpg2022.gada 29.septembrī 7. internāta grupas audzēkņi devās ekskursijā uz Tērvetes dabas parku. Ekskursijas mērķis bija piedalīties “Zaļās klases” nodarbībā, iepazīties ar tropu mājas iemītniekiem un aktīvi atpūsties tīklu parkā.

Lasīt visu ziņu galerija (9)
PASĀKUMU KALENDĀRS
<>
back to top